Wie ben ik

Mijn naam is Ijole van Gelder. Ik ben woonachtig in Vught en woon daar samen met mijn partner en 3 jonge kinderen. Van jongs af aan wilde ik altijd al in het basisonderwijs werken en met hard werken is mij dat ook gelukt.

 

Ik ben in 2011 als basisschoolleerkracht afgestudeerd aan de PABO en werk sindsdien in het basisonderwijs. In de afgelopen jaren heb ik in veel verschillende groepen les gegeven, waardoor ik veel ervaring heb opgebouwd. Ik ben nu nog steeds werkzaam in het basisonderwijs.

 

Eind 2021 ben ik gestart met de Practitioner Remedial Teaching studie en deze heb ik in juni 2022 afgerond en behaald. Ik ben deze studie gaan volgen om mezelf verder te ontwikkelen in de (individuele) begeleiding van kinderen. Heel mooi om de kinderen te zien groeien in hun eigen ontwikkeling. Daarna is het idee van 'De helpende juf' ontstaan, omdat ik graag (individueel) kinderen wil helpen/begeleiden.

 

Tussen 2011 en nu heb ik verschillende workshops/cursussen gevolgd. Deze zijn vooral gericht op kinderen in het basisonderwijs. Je kunt daarbij denken aan effectief woordenschatonderwijs, coördinator hoogbegaafdheid en automatiseren (bij verschillende vakken). Ik blijf nog steeds workshops/cursussen volgen, om mijn kennis up to date te houden en mezelf te blijven ontwikkelen. Het fijne van zo'n workshop/cursus, is dat ik veel nieuwe ideeën krijg aangeboden waar ik het liefste meteen met (individuele) kinderen mee aan de slag wil gaan.

www.dehelpendejuf.nl

info@dehelpendejuf.nl